Warta

  • Libur Nasional dina Januari

    1 Januari Poé Multi-Nagara-Taun Anyar Nyaéta, 1 Januari dina kalénder Gregorian nyaéta "Taun Anyar" anu biasa disebut ku kalolobaan nagara di dunya.Britania Raya: Poé saméméh Poé Taun Anyar, unggal rumah tangga kudu boga anggur dina botol jeung daging dina lomari.Belg...
    Maca deui
  • Libur Nasional dina bulan Désémber

    1 Désémber Romania-Poé Persatuan Nasional Poé Nasional Romania dirayakeun dina 1 Désémber unggal taun.Disebutna "Poé Uni Agung" ku Romania pikeun miéling ngahiji Transilvania jeung Karajaan Romania dina 1 Désémber 1918. Kagiatan: Romania bakal ngayakeun parade militér dina cap...
    Maca deui
  • Ngeunaan poé sukur!

    NO.1 Ngan urang Amerika anu ngagungkeun Thanksgiving Thanksgiving nyaéta liburan anu diciptakeun ku Amérika.Naon originalitas?Ngan urang Amerika anu kantos hirup.Asal muasal festival ieu tiasa disusud deui ka "Mayflower" anu kasohor, anu ngalaksanakeun 102 Puritan anu dikaniaya sacara agama di ...
    Maca deui
  • Libur Nasional dina bulan Nopémber

    1 Nopémber Festival Aljazair-Revolusi Taun 1830, Aljazair jadi jajahan Perancis.Saatos Perang Dunya Kadua, perjuangan pikeun pembebasan nasional di Aljazair naros unggal dinten.Dina Oktober 1954, sababaraha anggota partéy nonoman ngawangun Front Pembebasan Nasional, anu programna narékahan pikeun narékahan pikeun ...
    Maca deui
  • Libur Nasional dina Oktober

    1 Oktober Nigeria-Poé Nasional Nigeria nyaéta nagara kuno di Afrika.Dina abad ka-8 Masehi, nu nomaden Zaghawa ngadegkeun Kakaisaran Kanem-Bornou sabudeureun Lake Chad.Portugal nyerang taun 1472. Inggris nyerbu dina pertengahan abad ka-16.Éta janten jajahan Inggris di 1914 sareng disebat "...
    Maca deui
  • 2021 NEW PROMOSI HAT

    Kauntungan kami 1. kualitas alus teuing, harga kalapa, servce pangalusna sarta pangiriman ajakan.2. Warna, Bahan, Wangun, Gaya jeung sajabana bisa dijieun sasuai.3. Urang bisa nyieun sampel counter jeung sampel anyar salaku per sarat customer.Rincian pikeun Pamayang Topi Pantai, Topi Ember, Topi Jerami Musim Panas Floppy:...
    Maca deui
  • Pabrikan topi ngenalkeun anjeun kana metode pangolahan logo topi

    Pola logo dina topi mangrupikeun unsur fashion anu penting pisan dina topi.Kalolobaan topi boga logo hareup.Nalika urang sering nyabak topi, urang bakal perhatikeun yén cara ngolah logo dina topi béda.Dinten, abdi bakal ngawanohkeun métode processing logo hat utama.Kiwari, topi umum ...
    Maca deui
  • Libur nasional dina bulan Séptember

    2 Séptémber Viétnam-Poé Kamerdékaan 2 Séptémber nyaéta Poé Nasional Vietnam unggal taun, sarta Viétnam nyaéta libur nasional.Dina 2 Séptémber 1945, Présidén Ho Chi Minh, pelopor révolusi Vietnam, maca "Deklarasi Kamerdikaan" Vietnam di dieu, ngumumkeun esta...
    Maca deui
  • Libur Nasional dina bulan Agustus

    1 Agustus: Poé Nasional Swiss Ti saprak 1891, 1 Agustus unggal taun ditetepkeun minangka Poé Nasional Swiss.Ieu commemorates aliansi tina tilu kanton Swiss (Uri, Schwyz jeung Niwalden).Dina 1291, aranjeunna ngawangun "aliansi permanén" pikeun babarengan nolak agresi asing....
    Maca deui
  • The rankings populasi global panganyarna

    10. Mexico Populasi: 140,76 juta Méksiko mangrupakeun républik féderal di Amérika Kalér, ranking kalima di Amérika sarta fourteenth di dunya.Ayeuna mangrupikeun nagara kasapuluh pangpadetna di dunya sareng nagara pangpadetna kadua di Amérika Latin.Kapadetan populasi béda-béda ...
    Maca deui
  • Beda DDP, DDU, DAP

    Dua istilah dagang DDP na DDU mindeng dipaké dina impor jeung ékspor barang, sarta loba eksportir teu boga pamahaman jero ngeunaan istilah dagang ieu, ngarah mindeng sapatemon sababaraha hal teu perlu dina prosés ékspor barang.kasulitan.Janten, naon DDP sareng DDU, sareng naon bédana ...
    Maca deui
  • Libur Nasional dina Juni

    1 Juni: Jérman-Pentakosta Ogé katelah Roh Suci Senén atanapi Pentakosta, éta miéling dinten ka-50 saatos Yesus dibangkitkeun sareng ngutus Roh Suci ka bumi pikeun murid-murid ngabagi Injil.Dina dinten ieu, Jérman bakal ngagaduhan rupa-rupa bentuk perayaan perayaan, ibadah di luar ...
    Maca deui
+86 13643317206