Libur Nasional dina bulan Désémber

1 Désémber

Romania-Poé Persatuan Nasional

Poé Nasional Romania dirayakeun dina 1 Désémber unggal taun.Disebut "Poé Persatuan Agung" ku Romania pikeun miéling ngahijikeun Transilvania sareng Karajaan Romania dina 1 Désémber 1918.

Kagiatan: Romania bakal ngayakeun parade militér di ibukota Bukares.

2 Désémber

UAE-Poé Nasional
Dina 1 Maret 1971, Britania Raya ngumumkeun yén pajangjian anu ditandatanganan sareng emirat Teluk Pérsia ditungtungan dina ahir taun.Dina 2 Désémber taun anu sarua, Uni Émirat Arab dinyatakeun ngadegkeun ku Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Fujairah jeung Umm.Genep emirat Gewan sareng Ajman ngabentuk nagara féderal.
Kagiatan: Hiji pintonan cahaya bakal dilaksanakeun di Burj Khalifa, wangunan tallest di dunya;jalma bakal lalajo pintonan petasan di Dubai, UAE.

5 Désémber

Poé Thailand-Raja

Raja mikaresep kaunggulan di Thailand, janten Poé Nasional Thailand ogé ditetepkeun dina 5 Désémber, ulang taun Raja Bhumibol Adulyadej, anu ogé mangrupikeun Hari Bapa Thailand.

Kagiatan: Iraha waé ulang taun raja, jalan-jalan jeung gang-gang di Bangkok ngagantungkeun potrét Raja Bhumibol Adulyadej jeung Ratu Sirikit.Dina waktos anu sami, prajurit Thailand nganggo pakéan lengkep bakal ngiringan parade militér anu hébat di Copper Horse Square di Bangkok.

6 Désémber

Finlandia-Poé Kamerdikaan
Finlandia ngadéklarasikeun kamerdikaan dina 6 Désémber 1917 sarta jadi nagara daulat.

Kagiatan:
Pikeun perayaan Poé Kamerdikaan, teu ngan sakola bakal ngayakeun parade, tapi ogé banquet di Istana Présidén Finlandia-jamuan Poé Kamerdikaan ieu disebut Linnan Juhlat, nu kawas perayaan Poé Nasional urang, nu bakal disiarkeun langsung dina. TV.Murid di puseur dayeuh bakal nyandak obor jeung leumpang di jalan.Istana présidén mangrupikeun hiji-hijina tempat pikeun ngaliwat jalur anu tos dirancang, dimana Présidén Finlandia bakal ngabagéakeun murid-murid dina parade.
Fokus acara pangbadagna dina Poé Kamerdikaan Finlandia unggal taun nyaéta pesta perayaan resmi anu diayakeun di Istana Présidén Finlandia.Disebutkeun yén présidén bakal ngondang jalma-jalma anu parantos masihan kontribusi anu luar biasa pikeun masarakat Finlandia taun ieu pikeun ngadatangan banquet.Dina tivi, para tamu katémbong antri asup ka venue jeung sasalaman jeung présidén katut pamajikanana.

12 Désémber

Kennedy-Poé Kamerdikaan
Dina 1890, Britania jeung Jérman ngabagi Afrika Wétan jeung Kenya ditempatkeun dina kaayaan Britania.Pamarentah Inggris ngadéklarasikeun éta daék jadi "Afrika Wétan Protected Area" na di 1895, sarta dina 1920 robah jadi koloni na.Teu dugi ka 1 Juni 1963 Kennedy ngadegkeun pamaréntahan otonom sareng nyatakeun kamerdikaan dina 12 Désémber.

18 Désémber

Qatar-Poé Nasional
Unggal taun dina tanggal 18 Désémber, Qatar bakal ngayakeun acara gedé pikeun ngagungkeun Poé Nasional, miéling 18 Désémber 1878, Jassim bin Mohamed Al Thani warisan ti bapana Mohammed bin Thani Pamaréntahan jazirah Qatar.

24 Désémber

Multi-Nagara-Natal Hawa
Hawa Natal, wengi Natal, mangrupikeun bagian tina Natal di kalolobaan nagara Kristen, tapi ayeuna, kusabab integrasi budaya Cina sareng Kulon, éta parantos janten liburan sadunya.

微信图片_20211201154503

adat:

Ngahias tangkal Natal, ngahias tangkal pinus kalayan lampu berwarna, foil emas, garlands, ornamén, permen bar, jsb;Panggang muih Natal jeung lampu Natal lilin;méré hadiah;pihak

Disebutkeun yén dina Hawa Natal, Santa Claus bakal tenang nyiapkeun hadiah pikeun murangkalih sareng nempatkeun kaos kaki.Amérika Sarikat: Nyiapkeun cookies jeung susu pikeun Santa Claus.

Kanada: Buka hadiah dina Hawa Natal.

Cina: Pasihan "Ping Hiji Buah".

Italia: Dahar "Tujuh Lauk Banquet" dina Hawa Natal.

Australia: Kudu tuang tiis dina Natal.

Méksiko: Barudak maénkeun Mary jeung Joseph.

Norwégia: Nyalakeun lilin unggal wengi ti Hawa Natal dugi ka Taun Anyar.

Islandia: Bursa buku on Christmas Hawa.

25 Désémber

WILUJENG NATAL
Libur Multi-Nagara-Natal
Natal (Natal) ogé katelah Jesus Christmas, Nativity Day, jeung Garéja Katolik ogé katelah Feast of Jesus Christmas.Ditarjamahkeun salaku "Masa Kristus", asalna tina Festival Saturnus nalika urang Romawi kuno ngabagéakeun Taun Anyar, sareng teu aya hubunganana sareng Kristen.Saatos Kristen prevailed di Kakaisaran Romawi, Tahta Suci dituturkeun trend pikeun ngasupkeun festival rahayat ieu kana sistem Kristen.

微信图片_20211201154456
Dahareun husus: Di Kulon, hidangan Natal tradisional diwangun ku appetizers, soups, appetizers, masakan utama, snacks jeung inuman.Kadaharan penting pikeun dinten ieu kalebet kalkun panggang, salmon Natal, prosciutto, anggur beureum, sareng muih Natal., puding Natal, gingerbread, jsb.

Catetan: Sanajan kitu, sababaraha nagara teu ngan Natal, kaasup: Arab Saudi, UAE, Suriah, Yordania, Irak, Yaman, Paléstina, Mesir, Libya, Aljazair, Oman, Sudan, Somalia, Maroko, Tunisia, Qatar, Djibouti, Libanon, Mauritania , Bahrain, Israel, jeung sajabana;bari cabang utama Kristen lianna, Garéja Ortodoks, celebrates Natal on January 7 unggal taun, sarta lolobana Rusia ngagungkeun Natal dina poé ieu.Nengetan husus nalika ngirim kartu Natal ka sémah.Ulah ngirim kartu Natal atawa berkah ka sémah Muslim atawa sémah Yahudi.

Seueur nagara sareng daérah, kalebet Cina, bakal ngamangpaatkeun Natal pikeun nyumponan kasempetan éta, atanapi liburan.Sateuacan Natal Hawa, anjeun tiasa mastikeun waktos libur husus maranéhanana jeung konsumén, sarta nuturkeun nepi sasuai sanggeus libur.

26 Désémber

Poé Multi-Nagara-Tinju

Poé Tinju nyaéta unggal 26 Désémber, poé sanggeus Natal atawa Minggu munggaran sanggeus Natal.Ieu mangrupakeun libur sohor di bagian tina Pasamakmuran.Sababaraha nagara Éropa ogé nyetél éta salaku libur, disebut "St.Stephen".Anti Jepang”.
Kagiatan: Sacara tradisional, hadiah Natal dibikeun ka pagawe jasa dina poé ieu.Festival ieu mangrupikeun karnaval pikeun industri ritel.Duanana Inggris sareng Australia biasa ngamimitian balanja usum tiris dina dinten ieu, tapi wabah taun ieu tiasa ningkatkeun faktor anu teu pasti.

Diédit ku ShijiazhuangWangjie


waktos pos: Dec-01-2021
+86 13643317206