FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naon kuantitas pesenan minimum?

urutan custom MOQ nyaeta 1000pcs, lamun henteu, MOQ nyaeta 500pcs.

naon istilah pembayaran anjeun?

Anjeun tiasa mayar jumlah barang ku Western Union, T / T, L / C.

Naon rentang harga produk anjeun?

Urang nawiskeun produk kualitas alus kalawan harga nu lumrah.Nalika anjeun mastikeun spésifikasi produk sareng kuantitas pesenan, kami tiasa mastikeun hargana.

Sabaraha lami kuring kéngingkeun conto?

Butuh 2-7days nepi ka rengse sampel, lajeng ngilikan eta ku express.

Sabaraha jauh perusahaan anjeun ti Beijing?

280KM, butuh dua jam ku beus.

Rék gawé bareng jeung urang?


+86 13643317206