Anduk

  • Kitchen Towel

    Anduk Dapur

    Item: lawon microfiber pikeun beberesih
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30 * 30cm, 35 * 35cm, 40 * 40cm, 60 * 40cm, 80 * 40cm, 100 * 50cm, 120 * 60cm, 140 * 70cm, 160 * 80cm, 180 * 90cm, jsb.

  • Microfiber cleaning towel

    Anduk beberesih microfiber

    Item: lawon microfiber pikeun beberesih
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30 * 30cm, 35 * 35cm, 40 * 40cm, 60 * 40cm, 80 * 40cm, 100 * 50cm, 120 * 60cm, 140 * 70cm, 160 * 80cm, 180 * 90cm, jsb.

  • car washing cleaning wash drying microfiber materials towel

    cuci mobil beberesih nyeuseuh drying bahan microfiber anduk

    cuci mobil beberesih nyeuseuh drying bahan microfiber anduk
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • reactive printed hotel bath towel Quick-Dry microfiber towel

    anduk mandi hotél dicitak réaktif anduk microfiber Gancang-Garing

    anduk mandi hotél dicitak réaktif anduk microfiber Gancang-Garing
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • Drying Dry Cap Hair Towel for Women

    Drying garing Cap bulu anduk pikeun awéwé

    Drying garing Cap Rambut Anduk Awéwé

    Bahan: Kain Microfiber

    Ukuran: 25 * 65cm atanapi tiasa ngalakukeun ukuran khusus pikeun kabutuhan anjeun.

    Diulas: bulu beresih

    Beurat gram: 80g

  • Big Microfiber Towel Dry Cleaning Car

    Badag Microfiber anduk garing beberesih Car

    Badag Microfiber anduk garing beberesih Car
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • Microfiber lady Hair Dry Towel

    Microfiber nona Rambut anduk garing

    Microfiber nona Rambut anduk garing

    Bahan: Kain Microfiber

    Ukuran: 25 * 65cm atanapi tiasa ngalakukeun ukuran khusus pikeun kabutuhan anjeun.

    Diulas: bulu beresih

    Beurat gram: 80g

  • Polishing Car Microfiber towel

    Polishing Car Microfiber anduk

    Item: lawon microfiber pikeun beberesih
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • Personalized Microfiber Car Cleaning Cloths Auto Drying Towel from China

    Personalised Microfiber Car beberesih Cloths Otomatis Drying anduk ti Cina

    Personalised Microfiber Car beberesih Cloths Otomatis Drying anduk ti Cina
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • custom logo 1200GSM Microfiber cleaning cloth for car cleaning

    logo custom 1200GSM Microfiber beberesih lawon pikeun beberesih mobil

    logo custom 1200GSM Microfiber beberesih lawon pikeun beberesih mobil
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • Microfiber car Clean Towel for car,window,kitchen,office

    Microfiber mobil anduk bersih pikeun mobil, jandéla, dapur, kantor

    Microfiber mobil anduk bersih pikeun mobil, jandéla, dapur, kantor
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30*30cm, 35*35cm, 40*40cm, 60*40cm, 80*40cm, 100*50cm, 120*60cm, 140*70cm, 160*80cm, 180*90cm, jsb.

  • microfiber kitchen towels

    anduk dapur microfiber

    anduk dapur microfiber

    Item: lawon microfiber pikeun beberesih
    Bahan: 80% poliéster sareng 20% ​​poliamida; 100% poliéster
    Ditampilkeun: Ngabersihan sadayana langkung gancang, langkung gampang, nyerep anu saé, lemes, gancang garing, teu aya serat.
    beurat Gram: 160g-550g
    Ukuran biasa anduk: 30 * 30cm, 35 * 35cm, 40 * 40cm, 60 * 40cm, 80 * 40cm, 100 * 50cm, 120 * 60cm, 140 * 70cm, 160 * 80cm, 180 * 90cm, jsb.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
+86 13643317206