Taros Kami

Shijiazhuang Wangjie Trade Co., Ltd.

Alamat

NO.178, SHENGLI NORTH STREET, SHIJIAZHUANG, HEBEI, CHINA

Telepon

+8613643317206
+8615231186633

Skype

wangjietextile

Whats App / WeChat

+8613643317206

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

+86 13643317206