Adat kids barudak usum panas kartun linen dikumbah LIPI hat

Adat kids barudak usum panas kartun linen dikumbah LIPI hat

Katerangan pondok:

Adat kids barudak usum panas kartun linen dikumbah LIPI hat

1. kualitas luhur nak cap
2. lawon katun lemes
3. ukuran budak (54 cm)
4. Lapisan lemes
5. Saluyukeun panutupanana
6. Sadaya warna sadia
7. logo ngaropéa
8. Packing: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
9. Ukuran karton: 60 * 45 * 38CM
10. GW: 13KG
11. NW: 11KG


Rincian produk

Tag produk

Adat kids barudak usum panas kartun linen dikumbah LIPI hat

Kami yakin yén kalayan inisiatif babarengan, bisnis di antara urang bakal ngahasilkeun kauntungan pikeun urang.Urang bisa kalayan gampang ngajamin Anjeun dagangan kualitas alus sarta laju kalapa pikeun 8 Taun Ékspor Cina Baseball Cap jeung Printing 5 Panel Kapas Olahraga Cap Fashion Hat ngaropéa Promosi Topi Trucker Caps pikeun Kids, Barang kami geus diékspor ka Amérika Kalér, Eropa, Jepang, Korea, Australia , Selandia Anyar, Rusia jeung nagara séjén.Hoyong maju ngawangun gawé babarengan anu saé pisan sareng jangka panjang sareng anjeun dina jangka panjang!
8 Taun Ékspor Cina Kids Baseball Cap jeung Printing jeung Kapas 5 Panel Olahraga Cap Fashion Hat harga, Salaku grup ngalaman kami ogé nampa urutan ngaropéa tur nyieun sarua jeung gambar Anjeun atawa sampel nangtukeun spésifikasi jeung desain customer packing.Tujuan utama perusahaan kami nyaéta ngawangun mémori anu nyugemakeun ka sadaya para nasabah, sareng ngadamel hubungan bisnis win-win jangka panjang.Pilih kami, kami salawasna ngantosan penampilan anjeun!

"Kadalikeun standar ku detil, nunjukkeun kakuatan ku kualitas".Organisasi kami parantos narékahan pikeun ngadamel tim karyawan anu épisién pisan sareng stabil sareng ngajalajah metode paréntah kualitas luhur anu efektif pikeun Pabrik Langsung nyayogikeun China Kids' Winter Warm Fashion Knitted Jacquard Trapper Hat Cap sareng Fleece Lining, Kualitas mangrupikeun gaya hirup pabrik, Fokus kana konsumén ' Paménta tiasa janten sumber kasalametan sareng kamajuan perusahaan, Urang taat kana kajujuran sareng sikep operasi iman anu hébat, ningali payuneun anjeun sumping!
Pabrik Langsung nyadiakeun Cina Hat jeung Beanie Hat harga, Kalawan kaayaan-of-nu-seni dina sistem eupan balik pamasaran jero tur gawé teuas 300 pagawe terampil ', parusahaan urang geus ngembangkeun sagala jinis barang mimitian ti kelas luhur, kelas sedeng jeung kelas low. .Sadaya pilihan produk sareng solusi anu saé ieu nawiskeun para nasabah pilihan anu béda.Sagedengeun ti eta, parusahaan urang lengket kualitasna alus sarta harga lumrah, sarta kami ogé nawarkeun maneh jasa OEM alus mun loba merek kawentar.

Konci pikeun kasuksesan urang nyaeta "Kualitas Produk Alus, Nilai Munasabah sarta Service Efisien" pikeun Factory borongan Cina Kids 6 Panel Baseball acrylic Olahraga Caps Babak Kepala sulaman, Urang janji pikeun nyobaan greatest kami pikeun nganteurkeun anjeun kalawan kualitas premium jeung solusi efisien.
Pabrik borongan Cina Baseball Cap jeung harga Cap akrilik, Keur solusi luhur pabrik urang, runtuyan solusi urang geus diuji sarta meunang urang ngalaman certifications otoritas.Pikeun parameter tambahan sareng detil daptar item, mangga klik tombol pikeun kéngingkeun inpormasi tambahan.

Cotton 6panels kids cap01









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206