topi ember serat mikro

topi ember serat mikro

Katerangan pondok:

1.bahan: serat mikro
2.Tipe topi: kontras motong sabudeureun tur handapeun brim
3. Ukuran: Ukuran Dewasa (58cm)
4. Warna: Sadaya warna sadia
5: Logo: logo ngaropéa
6. Packing: 12pcs / polybag, 60pcs / kotak jero, 120pcs / karton
7. Ukuran karton: 65 * 45 * 38CM
8. GW: 12KG
9. NW: 10KG


Rincian produk

Tag produk

Rincian pikeun Rarancang topi ember anjeun nyalira topi ember bordir
- Sadaya gaya topi dina halaman wéb tiasa disaluyukeun logo dina sulaman, percetakan, labél, jsb
- Sadaya topi anu dipidangkeun dina halaman wéb tiasa dianggo

Alus 1st, sarta Client Supreme nyaeta guideline kami pikeun nganteurkeun panyadia idéal pikeun prospek urang. Kiwari, urang geus néangan pangalusna kami pikeun jadi pasti salah sahiji eksportir paling éféktif dina disiplin urang papanggih shoppers leuwih merlukeun pikeun Profesional Cina Cina High Quality Adat. Olahraga Cap Dry Fit Ngajalankeun Hat Hideung Micro Serat Hats, Kauntungannana sarta kapuasan Palanggan biasana target pangbadagna urang.Pastikeun nelepon kami.Pasihan kami kasempetan, nawiskeun anjeun kejutan.
Profésional Cina Cina Cap jeung Baseball Cap harga, "Jieun awéwé leuwih pikaresepeun" nyaeta filosofi jualan urang."Janten palanggan anu dipercaya sareng supplier merek anu dipikaresep" mangrupikeun tujuan perusahaan urang.Kami ketat dina unggal bagian tina padamelan urang.Urang tulus ngabagéakeun babaturan pikeun negotiate bisnis tur mimitian gawé babarengan.Kami ngarepkeun ngahiji sareng réréncangan dina industri anu béda pikeun nyiptakeun masa depan anu cemerlang.

Tunduk kana kontrak", saluyu sareng sarat pasar, ngiringan kompetisi pasar ku kualitas anu saé ogé nyayogikeun perusahaan anu langkung komprehensif sareng saé pikeun anu mésér pikeun ngantepkeun aranjeunna janten juara anu ageung.Ngudag tina sungut nu, bakal gratification nu klien 'pikeun OEM / ODM Supplier Cina High Quality Adat Olahraga Cap Garing Fit Ngajalankeun Hat Hideung Micro Serat Hats, tekenan husus dina bungkusan dagangan pikeun nyingkahan karuksakan salila transportasi, perhatian rinci ka eupan balik mangpaat tur tips ti klien kami esteemed.
OEM / ODM Supplier Cina Cap jeung harga Baseball Cap, Urang Tujuan pikeun jadi perusahaan modern jeung idéal komérsial tina "Kaikhlasan jeung kapercayaan" jeung kalawan tujuan "Nawarkeun konsumén jasa paling ikhlas jeung produk kualitas pangalusna".Kami kalayan tulus nyuhunkeun dukungan anjeun anu teu dirobih sareng ngahargaan naséhat sareng bimbingan anu saé anjeun.

Kami ngagaduhan tenaga kerja kauntungan pribadi, tim desain sareng gaya, grup téknis, awak QC sareng tenaga kerja pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur cecekelan kualitas anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sakabéh pagawé urang ngalaman dina percetakan subjék pikeun pangiriman Fast Cina High Quality Adat Olahraga Cap Garing Fit ngajalankeun Hat Hideung Micro Serat Hats, Naha anjeun jadi moro pikeun kualitas luhur, pangiriman gancang, pisan pangalusna langsung saatos panyadia sarta supplier ongkos hébat. di Cina pikeun partnership parusahaan jangka panjang, urang bade janten pilihan paling éféktif Anjeun.

micro fibre bucket hat02 micro fibre bucket hat03 micro fibre bucket hat01


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206