visor

visor

Katerangan pondok:

1. bahan: beurat brushed katun
2. Ukuran: Ukuran Dewasa (58cm)
3. Warna: Sadaya warna aya
4: Logo: logo ngaropéa
5. Packing: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
6. Ukuran karton: 60 * 45 * 28CM
7. GW: 12KG
8. NW: 10KG


Rincian produk

Tag produk

Kami nyandak "friendly-palanggan, berorientasi kualitas, integratif, inovatif" salaku tujuan."Kaleresan sareng kajujuran" mangrupikeun administrasi kami idéal pikeun Desain anu tiasa diénggalan pikeun Cina Poliéster Panonpoé Panonpoé sareng Bordir Disesuaikeun Promosi Fashion Cap sareng Topi Top Kosong pikeun Golf, Ngabagéakeun patarosan naon waé pikeun perusahaan kami.Kami bakal bungah pikeun ngadegkeun interaksi bisnis anu pikaresepeun sareng anjeun!
Desain Renewable pikeun Cina Poliéster Sun Visor kalawan Sulaman sarta Promosi Disesuaikeun harga Caps Fashion, Anjeun salawasna bisa manggihan solusi nu kudu boga di parusahaan urang!Wilujeng sumping naroskeun ka kami ngeunaan produk sareng naon waé anu kami terang sareng kami tiasa ngabantosan suku cadang mobil.Kami parantos ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun kaayaan win-win.

Kami geus reueus ku minuhan shopper signifikan jeung ditampa sacara lega alatan ngungudag pengkuh kami luhureun rentang duanana maranéhanana dina solusi na perbaikan pikeun Dealers Grosir Cina 100% Virgin Bahan Plasitc Cap Visor, Kami geus di prosedur pikeun leuwih lengkep ti 10 taun.Kami khusus pikeun solusi anu saé sareng bantosan konsumen.Kami ngajak anjeun pasti nganjang ka bisnis urang pikeun tur pribadi sareng pituduh bisnis leutik maju.
Dealer Grosir Asesoris Cap Cina sareng harga Hat Visor, Kualitas anu saé, harga kalapa, pangiriman pas waktos sareng jasa anu diandelkeun tiasa dijamin.Pikeun inquires salajengna punten ulah ragu ngahubungan kami.Hatur nuhun - Pangrojong anjeun terus-terusan mere ilham kami.

Produk anu dijalankeun saé, kelompok panghasilan terampil, sareng produk sareng jasa saatos penjualan anu langkung saé;Kami geus ogé kulawarga masif ngahiji, sadaya jalma lengket kalayan harga bisnis "ngahijikeun Tatar, kumawula, toleransi" pikeun Cina borongan Cina Bulletproof Visor (standar NIJ) Quality dipercaya, Unggul kapercayaan konsumén 'pasti konci emas pikeun hasil alus urang!Upami anjeun resep kana produk kami, pastikeun anjeun leres-leres bébas angkat ka situs wéb kami atanapi ngahubungi kami.

Inovasi, alus teuing sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti perusahaan urang.Prinsip-prinsip ieu ayeuna langkung seueur ti kantos janten dasar kasuksésan urang salaku bisnis ukuran pertengahan anu aktip sacara internasional pikeun Desain Renewable pikeun Pantun Cina Transparan PVC Sun Visor Cap Clear PVC Visor, Kami henteu puas ku prestasi ayeuna tapi kami nyobian pangsaéna pikeun Inovasi pikeun nyumponan kabutuhan pembeli anu langkung pribadi.Henteu masalah dimana anjeun ti, kami di dieu pikeun ngadagoan pamundut nanaon anjeun, sarta welcom nganjang ka pabrik urang.Milih kami, anjeun bisa papanggih supplier dipercaya Anjeun.
Desain Renewable pikeun Cina Sun Visor jeung harga PVC Visor, urang boga ayeuna 8 taun pangalaman produksi jeung 5 taun pangalaman dina dagang jeung konsumén sakuliah dunya.klien kami utamana disebarkeun di Amérika Kalér, Afrika jeung Éropa Wétan.urang bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pisan kalapa.

Cotton Sun Visor Cap1 Cotton Sun Visor Cap0


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206