Topi tukang angkot

Topi tukang angkot

Katerangan pondok:

Topi sopir, tutup bolong busa, tutup 5panél
Bahan: 5 panel cap kualitas luhur, busa sareng bolong
Ukuran: Ukuran Dewasa (58cm)
Panutup: snap plastik
Warna: Sadaya warna sayogi


Rincian produk

Tag produk

4 garis jahit dina puncak, polyester sweatband.cover puncak,
panutupanana deui bisa jadi pilihan velcro, snap plastik, caps bisa disaluyukeun gancang sarta gampang.
Logo: Percetakan, Sulaman sareng percetakan transfer panas, percetakan sublimation
Sampel Service: Sampel kosong haratis.
waktos sampel: 3-5days
Bungkusan: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
Ukuran karton: 70 * 45 * 38cm
GW: 15KG
NW: 13KG

Tujuan kami bakal masihan barang-barang anu kualitasna saé kalayan harga anu kompetitif, sareng jasa anu paling luhur ka konsumén di sakumna dunya.Kami ISO9001, CE, sarta GS Certified tur mastikeun taat ka spésifikasi kualitas maranéhanana pikeun 2019 harga borongan Cina Poliéster Adat Logo Pola Datar Sulaman Logo Baseball Sublimation Printing Sequince Sulaman Mencét Logo Woven Patch / Snap Balik / Golf /Tukang angkot Cap, Tim teguh urang babarengan jeung pamakéan téknologi motong-ujung delivers dagangan kualitas impeccable supremely dipuja tur ngaapresiasi ku prospek urang sakuliah dunya.
2019 harga borongan Cina Cap Hat jeung harga Baseball Cap, Urang bakal initiate fase kadua strategi ngembangkeun urang.Pausahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktu produksi efisien sarta layanan sanggeus-jualan alus" salaku tenet urang.Upami anjeun kabetot dina produk naon waé atanapi hoyong ngabahas pesenan khusus, émut pikeun ngahubungi kami.Kami parantos ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien anyar di sakumna dunya dina waktos anu caket.

Kami yakin: Inovasi mangrupikeun jiwa sareng sumanget urang.Alus pisan hirup urang.Shopper kudu boga nyaeta Allah urang pikeun Desain Profesional Cina Lima Warna Pantun Kaulinan Grup SulamanTukang angkot CapCustom Logo Sport Cap, Kami ngabagéakeun sapinuhna konsumén ti mana-mana di dunya pikeun ngadegkeun asosiasi bisnis leutik anu stabil sareng silih bantosan, pikeun gaduh masa depan anu cerah babarengan.
Desain Profesional Cina Baseball Cap jeung harga Olahraga, Adhering kana prinsip "Enterprising jeung Kaleresan-Neangan, Preciseness jeung Unity", kalawan téhnologi salaku inti, parusahaan urang terus innovate, dedicated ka nyadiakeun Anjeun sareng produk ongkos-éféktif pangluhurna sarta solusi sareng jasa saatos-jualan taliti.Kami yakin pisan yén: kami parantos luar biasa salaku urang khusus.

Tujuanana urang bakal minuhan shoppers urang ku maturan parusahaan emas, nilai pohara alus sarta kualitas alus keur harga Murah Cina 6 Panel Adat 3D sulaman Logo Topi Trucker Caps Snapback Hat Baseball Caps, Kami geus ngajaga hubungan parusahaan awét kalawan jauh leuwih ti 200 wholesalers bari di AS, Inggris, Jérman jeung Kanada.Mun anjeun fascinated ampir sagala produk urang, pastikeun datang ka ngarasa euweuh ongkos ngahubungan kami.
Harga Murah Cina Caps jeung Topi harga, Kalawan sistem operasi terpadu pinuh, parusahaan urang geus meunang Kinérja alus keur barang kualitas luhur urang, harga lumrah tur jasa alus.Samentara éta, kami geus ngadegkeun hiji sistem manajemen kualitas ketat dilakukeun dina bahan asup, processing jeung pangiriman.Abiding ku prinsip "Kredit munggaran tur kaunggulan customer", kami tulus ngabagéakeun klien ti imah jeung mancanagara pikeun cooperate kalawan kami sarta maju babarengan pikeun nyieun masa depan cemerlang.

5panels trucker cap1 5panels trucker cap2 5panels trucker cap0

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206