Topi snapback

Topi snapback

Katerangan pondok:

Kualitas luhur Desain Pantun Acrylic Cap Snapback
Bahan: 100% Katun, 65% poliéster / 35% katun, 100% poliéster, 100% akrilik, jsb
Warna: Hideung, bodas, beureum, biru, pink, konéng, jsb Atawa sakumaha diperlukeun Anjeun.
Ukuran: 58cm-62 CM (ukuran déwasa), 52CM-56CM (ukuran budak).
Logo: sulaman, print, patch, jsb.
Panutup: Hook jeung loop, ngaitkeun logam, snap balik plastik, jsb.
Packing: 50 PCS dina polybag, 200pcs / karton


Rincian produk

Tag produk

Perkara teu purchaser anyar atawa meuli saméméhna, Kami yakin dina frase nambahan sarta hubungan dipercaya pikeun Factory pangalusna laris Cina Dewasa Luminous Snapback Fiber Optic Partéi Glow di The Dark novelty Cowboy Karnaval Festival Rave Lampu nepi LED Cap Baseball Topi OEM, Urang, kalawan leungeun kabuka, ngajak sadaya pembeli kabetot nganjang ka halaman wéb kami atanapi ngahubungi kami langsung pikeun inpormasi anu langkung lengkep.
Pabrik laris Cina LED Rave Hat sareng harga Topi Lampu, Sadaya produk sareng solusi kami sasuai sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina sababaraha pasar di sakumna dunya.Upami anjeun kabetot dina produk naon waé atanapi hoyong ngabahas pesenan khusus, émut pikeun ngahubungi kami.Kami parantos ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien énggal dina waktos anu caket.

Bisnis urang nempatkeun tekenan kana manajemén, bubuka tanaga berbakat, sarta pangwangunan wangunan tim, striving teuas pikeun ngaronjatkeun standar sarta eling liability sahiji anggota staf.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa Toko Pabrik Cina Grosir Disesuaikeun Logo Unisex Snapback Olahraga Topi Cap, Produk kami dipariksa sacara ketat sateuacan ngekspor, janten kami ngagaduhan reputasi anu saé di sakumna dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng sareng anjeun di hareup.
Factory Outlets Cina Cap jeung Hat harga, Tujuanana pikeun tumuwuh jadi jauh supplier paling ngalaman dina séktor ieu di Uganda, urang terus nalungtik ngeunaan prosedur nyieun jeung ngaronjatkeun kualitas luhur dagangan poko urang.Nepi ka ayeuna, daptar barang dagangan parantos diropéa rutin sareng narik para nasabah ti sakumna dunya.Data anu jero tiasa didapet dina halaman wéb kami sareng anjeun bakal dilayanan ku jasa konsultan kualitas anu saé ku tim saatos penjualan kami.Aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun tiasa nampi pangakuan lengkep ngeunaan hal-hal kami sareng ngadamel rundingan anu puas.Usaha leutik pariksa ka pabrik urang di Uganda ogé tiasa wilujeng sumping iraha waé.Miharep pikeun ménta inquiries anjeun pikeun meunangkeun co-operasi senang.

Simkuring reueus tina minuhan klien nu leuwih luhur sarta ditampa lega alatan ngungudag pengkuh kami kualitas luhur duanana dina produk jeung jasa pikeun kualitas alus Cina Hip-Hop Snapback Hat kalawan sulaman 3D, Urang ngabagéakeun prospek anyar jeung tinggaleun jaman ti sagala lapisan kahirupan sapopoé. mun nyarita ka kami pikeun interaksi parusahaan jangka panjang sarta attaining prestasi silih!
Kualitas alus Cina Snapback Hat jeung sulaman Hat harga, Ayeuna urang boga tim jualan dedicated tur agrésif, sarta loba cabang, catering ka konsumén utama urang.Kami parantos milarian kerjasama bisnis jangka panjang, sareng mastikeun panyadia kami yén aranjeunna pasti bakal nguntungkeun dina jangka pondok sareng panjang.

Acrylic Cap Snapback hat1 Acrylic Cap Snapback hat0





  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206