cap kids promosi

cap kids promosi

Katerangan pondok:

1. kualitas luhur 6 panel nak cap
2. lawon katun lemes
3. ukuran budak (54 cm)
4. Lapisan lemes
5. Saluyukeun panutupanana
6. Sadaya warna sadia
7. logo ngaropéa
8. Packing: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
9. Ukuran karton: 60 * 45 * 38CM
10. GW: 13KG
11. NW: 11KG


Rincian produk

Tag produk

Urang keukeuh ngeunaan téori tumuwuhna 'High alus teuing, Performance, Ikhlas tur Down-to-earth pendekatan kerja' pikeun nawiskeun anjeun kalawan parusahaan hébat processing keur sumber Pabrik Cina Best Selling.

kids cap Logo Olympic Hat Swin Caps, Percaya ka kami, anjeun bakal kéngingkeun jawaban anu langkung ageung dina industri potongan mobil.
Sumber pabrik Cina Swin Caps sareng harga Topi Olimpiade, Sajauh ieu, barang kami anu aya hubunganana sareng printer dtg a4 tiasa ditingalikeun di kalolobaan nagara deungeun ogé pusat kota, anu dipilarian ngan ukur ku lalu lintas anu dituju.Urang sadayana pisan ngabayangkeun yén ayeuna urang gaduh kapasitas pinuh pikeun aya anjeun kalayan barang dagangan anu puas.Kahayang pikeun ngumpulkeun pamundut barang anjeun sareng ngahasilkeun kerjasama kerjasama jangka panjang.Urang janji pisan serius: Csame kualitas luhur, harga hadé;harga jual sarua persis, kualitas luhur.

Urang nawiskeun kakuatan hébat dina kualitas sarta ngembangkeun, merchandising, jualan na pamasaran sarta operasi pikeun gaya Éropa pikeun Cina Promosi Kapas Gray Adat 100% Katun Olahraga Kids Boys Girls bolong Anak Baseball Cap, Kami tulus dina lookout payun pikeun cooperate kalawan pembeli madhab di sakumna dunya.Urang ngabayangkeun urang bakal nyugemakeun babarengan jeung anjeun.Urang ogé warmly ngabagéakeun pamakéna nganjang Unit manufaktur urang jeung meuli barang urang.
Gaya Éropa pikeun Cina Barudak Adat Beanie Logo Hat jeung harga Kids Cap, Sajauh ieu, item urang pakait sareng printer dtg a4 bisa ditémbongkeun di paling bangsa deungeun ogé puseur pakotaan, nu ditéang sanggeus saukur ku lalulintas sasaran.Urang sadayana pisan ngabayangkeun yén ayeuna urang gaduh kapasitas pinuh pikeun aya anjeun kalayan barang dagangan anu puas.Kahayang pikeun ngumpulkeun pamundut barang anjeun sareng ngahasilkeun kerjasama kerjasama jangka panjang.Urang janji pisan serius: Csame kualitas luhur, harga hadé;harga jual sarua persis, kualitas luhur.

Ku kituna anjeun bisa finest minuhan tungtutan klien urang, sakabéh operasi urang anu mastikeun dilaksanakeun saluyu jeung motto kami "High Alus, Harga kalapa, Service Fast" pikeun Harga Best on Cina Adat Dijieun kulawarga Bordir Baby Baseball Cap Kids Denok Konéng Baseball Cap, Kami Bayangkeun urang bakal janten pamimpin dina ngawangun sareng ngahasilkeun produk kualitas luhur di pasar Cina sareng internasional anu sami.Kami ngarepkeun gawé bareng sareng réréncangan langkung seueur pikeun kauntungan anu silih tambah.
Harga Pangsaéna dina harga Caps sareng Baseball Caps Cina, Kabijakan Perusahaan kami nyaéta "kualitas heula, janten langkung saé sareng langkung kuat, pangwangunan sustainable".Tujuan ngungudag urang téh "pikeun masarakat, konsumén, karyawan, mitra jeung usaha neangan benefit lumrah".Urang aspirate pikeun ngalakukeun cooperate kalayan sagala béda pabrik suku cadang mobil, bengkel, peer otomatis, lajeng nyieun masa depan geulis!Hatur nuhun pikeun nyandak waktos pikeun ngotéktak halaman wéb kami sareng kami bakal ngabagéakeun saran anu anjeun gaduh anu tiasa ngabantosan kami pikeun ningkatkeun situs kami.

promotional kids cap01promotional kids cap02


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206