promosi knitted hat

promosi knitted hat

Katerangan pondok:

1. hat knitted kalawan belang
2. 100% hat knitted acrylic
3. Warna: Sadaya warna aya
4: Logo: logo ngaropéa
5. Packing: 12pcs / polybag, 60pcs / kotak jero, 120pcs / karton
6. Ukuran karton: 44 * 42 * 30CM
7. GW: 9.5KG
8. NW: 7.5KG


Rincian produk

Tag produk

kami tiasa kalayan gampang nawiskeun produk sareng solusi anu kualitas luhur, tingkat kalapa sareng pangrojong shopper anu pangsaéna.Tujuan kami nyaéta "Anjeun sumping ka dieu kalayan kasusah sareng kami masihan anjeun seuri pikeun dicabut" kanggo Produk Anyar Cina Cina Adat Grosir Pantun Usum Panas OEM Rib Knitted Hat,Knitted Beanie, Kami ngabagéakeun para pembeli, asosiasi perusahaan sareng pasangan ti sadaya bagian lingkungan anjeun pikeun nelepon kami sareng milari gawé babarengan pikeun kauntungan masing-masing.
Cina Produk Anyar Cina Hat jeung harga Beanie, Kami nempel kana kualitas alus teuing, harga kalapa jeung pangiriman pas waktuna jeung layanan hadé, sarta tulus miharep pikeun ngadegkeun hubungan alus jangka panjang sarta gawé babarengan jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul urang ti sakuliah dunya.Hormat ngabagéakeun anjeun gabung kami.

Kalayan sikep anu positip sareng progresif pikeun kapentingan palanggan, perusahaan urang terus ningkatkeun produk urang anu saé pikeun nyumponan kabutuhan palanggan sareng langkung museurkeun kana kaamanan, réliabilitas, syarat lingkungan, sareng inovasi Pabrik OEM pikeun Cina 100% Acrylic Winter Sport Football Knitted Hat Sports Beanie, Urang bakal terus narékahan pikeun ngaronjatkeun layanan urang jeung nyadiakeun produk kualitas pangalusna kalawan harga kalapa.Sakur patarosan atanapi koméntar dihargaan pisan.Mangga ngahubungan kami kalawan bébas.
Pabrik OEM pikeun Cina Knitted Beanie na Knit Beanie harga, Sanajan kasempetan kontinyu, kami ayeuna geus ngembangkeun serius hubungan ramah jeung loba padagang peuntas laut, kayaning leuwih ngaliwatan Virginia.Urang aman nganggap yén dagangan ngeunaan mesin printer t-shirt mindeng alus ngaliwatan angka nu gede ngarupakeun kualitas alus sarta ogé hargana.

Tujuan kami biasana pikeun nganteurkeun barang-barang kualitas luhur dina kisaran harga anu agrésif, sareng palayanan anu paling luhur pikeun para pembeli di sakumna dunya.Simkuring geus ISO9001, CE, sarta GS Certified tur mastikeun taat ka spésifikasi kualitas luhur maranéhanana pikeun kualitas alus Cina Fashion Adjustable Snapback Boy Baseball Hat, perusahaan kami geus fungsi tina prinsip operasi "integritas basis, gawé babarengan dijieun, jalma berorientasi, meunang. - meunang gawé babarengan".Kami ngarepkeun urang tiasa gaduh roman anu pikaresepeun sareng pangusaha ti sakumna dunya.
Kualitas alus Cina Cap jeung harga Golf, Kusabab pursues ketat kami dina kualitas, sarta layanan sanggeus-diobral, produk urang meunang beuki loba populér di sakuliah dunya.Seueur klien sumping nganjang ka pabrik kami sareng nempatkeun pesenan.Jeung aya ogé loba babaturan asing anu datang pikeun nempoan tetempoan, atawa mercayakeun urang meuli barang séjén pikeun maranéhanana.Anjeun paling wilujeng sumping ka Cina, ka kota urang jeung ka pabrik urang!

beanies

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206