Topi militér

Topi militér

Katerangan pondok:

1.Material: Bahan: 100% katun brushed beurat
2.Style: percetakan kamuflase
3. gaya visor: visor melengkung
4. eyelet: EmbroideryBack
5. panutupanana: adjuster pita magic
6.Sweatband: Poliéster
7.Logo: ngaropéa
8. Packing: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
9. Ukuran karton: 65 * 45 * 38CM
10. GW: 15KG
11. NW: 13KG


Rincian produk

Tag produk

Solusi kami umumna dianggap sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa nyayogikeun tungtutan kauangan sareng sosial anu terus-terusan ngembang pikeun Dealer Grosir Cina Acu Taktis Luar Kami Tentara Militer Patroli Baseball Cap, Prinsip bisnis urang biasana nyayogikeun solusi kualitas luhur, perusahaan profésional, jeung komunikasi ikhlas.Wilujeng sumping sadayana sobat pikeun nempatkeun pesenan percobaan pikeun nyiptakeun hubungan organisasi jangka panjang.
Dealer Grosir Cap Militer Cina sareng Harga Topi Militer, Kami bakal ngamimitian fase kadua strategi pangwangunan urang.Pausahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktu produksi efisien sarta layanan sanggeus-jualan alus" salaku tenet urang.Upami anjeun kabetot dina salah sahiji barang kami atanapi hoyong ngabahas pesenan khusus, émut pikeun ngahubungi kami.Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien anyar di sakumna dunya dina waktos anu caket.

Perkara teu purchaser anyar atawa konsumen yuswa, Kami yakin dina frase pisan lila jeung hubungan diandelkeun pikeun Harga Pabrik Cina Raw Tepi Patch Applique sulaman dikumbah Militér Cap (TRNM004), Dina akun of laju unggulan alus teuing jeung agrésif , urang bakal pamingpin sektor, nyieun yakin anjeun ulah ragu ngahubungan kami ku telepon sélulér atawa email, lamun anjeun fascinated ampir sagala barang urang.
Harga Pabrik Cina Militér Cap sareng Tentara Cap harga, Urang nyetél "janten praktisi anu tiasa dipercaya pikeun ngahontal pangwangunan sareng inovasi anu kontinyu" salaku motto urang.Kami hoyong bagikeun pangalaman sareng réréncangan di bumi sareng di luar negeri, salaku cara pikeun nyiptakeun kuéh anu langkung ageung kalayan usaha babarengan.Kami ngagaduhan sababaraha jalma R&D anu ngalaman sareng kami ngabagéakeun pesenan OEM.

Kalawan patepungan jegud urang jeung jasa considerate, urang ayeuna geus dipikawanoh pikeun panyadia dipercaya pikeun paling konsumén sakuliah dunya pikeun Quality High pikeun Cina Beureum Mimiti Recon Embroidered Militér Baseball Cap, Urang bade terus narékahan pikeun ngaronjatkeun parusahaan urang jeung nyadiakeun produk kualitas idéal. kalawan rentang harga agrésif.Sakur patarosan atanapi koméntar dihargaan pisan.Inget pikeun nyekel kami bebas .
Kualitas Luhur pikeun Cina Headwear sareng harga Caps Militer, Perusahaan kami nganggap yén ngajual henteu ngan ukur kéngingkeun kauntungan tapi ogé ngapopulérkeun budaya perusahaan urang ka dunya.Janten kami parantos kerja keras pikeun nyayogikeun anjeun jasa sepenuh hati sareng daék nampilkeun harga anu paling kompetitif di pasar.

 

6 panel Military baseball cap01


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206