Logo Custom Grosir Murah Kosong Padet Snapback Topi Kapas Baseball Caps Lalaki Kids Polos Barudak Orok Olahraga Cap Pikeun Boy Girl

Logo Custom Grosir Murah Kosong Padet Snapback Topi Kapas Baseball Caps Lalaki Kids Polos Barudak Orok Olahraga Cap Pikeun Boy Girl

Katerangan pondok:

Logo Custom Grosir Murah Kosong Padet Snapback Topi Kapas Baseball Caps Lalaki Kids Polos Barudak Orok Olahraga Cap Pikeun Boy Girl

1. kualitas luhur 6 panel nak cap
2. lawon katun lemes
3. ukuran budak (54 cm)
4. Lapisan lemes
5. Saluyukeun panutupanana
6. Sadaya warna sadia
7. logo ngaropéa
8. Packing: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
9. Ukuran karton: 60 * 45 * 38CM
10. GW: 13KG
11. NW: 11KG


Rincian produk

Tag produk

Logo Custom Grosir Murah Kosong Padet Snapback Topi Kapas Baseball Caps Lalaki Kids Polos Barudak Orok Olahraga Cap Pikeun Boy Girl

 

 









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206