cap sulaman katun

cap sulaman katun

Katerangan pondok:

1. promosi 6 panel sulaman cap
2. 100% beurat brushed katun twill
3. Ukuran sawawa (58cm)
4. 4 eyelets logam
5. Satengah lining
6. Saluyukeun panutupanana
7. Sadaya warna sadia
8. logo ngaropéa
9. Sweatband: poliéster


Rincian produk

Tag produk

Pikeun nyumponan pangabutuh klien anu pangsaéna, sadaya operasi kami dilaksanakeun sacara ketat saluyu sareng motto kami "Kualitas Tinggi, Harga Saingan, Palayanan Gancang" kanggo Harga Khusus pikeun Topi Topi Baseball Katun Bordir Logo Adat Cina, Kalayan kami artos anjeun aman. bisnis di aman.Mudah-mudahan urang tiasa janten supplier anu tiasa dipercaya di Cina.Ningali payun pikeun gawé babarengan anjeun.
Harga Khusus pikeun Cina Baseball Cap sareng harga Cap, Ku ngahijikeun manufaktur sareng séktor perdagangan asing, urang tiasa nyayogikeun solusi palanggan total ku ngajamin pangiriman barang anu leres ka tempat anu pas dina waktos anu pas, anu dirojong ku pangalaman seueur pisan, produksi anu kuat. kamampuan, kualitas konsisten, barang diversified jeung kontrol trend industri ogé kematangan kami saméméh jeung sanggeus jasa jualan.Kami hoyong bagikeun ideu sareng anjeun sareng ngabagéakeun koméntar sareng patarosan anjeun.

Bahan: 100% katun, 100% poliéster, katun jeung poliéster dicampur jeung saterusna
Ukuran: Ukuran sawawa, ukuran budak sadayana henteu aya masalah pikeun Cap Baseball Topi Lalaki
Logo: Percetakan, Sulaman sareng percetakan transfer panas, percetakan sublimation
Sampel Service: Sampel kosong haratis.
waktos sampel: 3-5days
Bungkusan: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
Ukuran karton: 70 * 45 * 38cm
GW: 16KG
NW: 14KG

Pursuits langgeng urang téh dangong "nganggap pasar, hal adat, hal elmu" kitu ogé téori "kualitas dasar, boga kayakinan dina pisan munggaran tur manajemén canggih" pikeun bijil CE Cina High Quality Harga kalapa. 6 Panel 100% Katun Bordir Baseball Caps, Pastikeun anjeun rasa leres pisan bébas nyarita ka kami pikeun organisasi.nd kami yakin urang bade babagi pangalaman praktis dagang idéal ka sadaya padagang urang.
CE bijil Cina Baseball Caps jeung harga Hat Olahraga, Jeung ngembangkeun masarakat jeung ékonomi, parusahaan urang bakal neruskeun "kasatiaan, kumawula, efisiensi, inovasi" sumanget perusahaan, sarta kami bakal salawasna taat kana gagasan manajemén "bakal rada leungit emas, teu leungit konsumén haté".Kami bakal ngalayanan pangusaha domestik sareng asing kalayan dedikasi anu ikhlas, sareng ngamungkinkeun urang nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun!

fashion cap fashion cap fashion cap


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206