supplier china Awéwé Winter Haneut knitted hat

supplier china Awéwé Winter Haneut knitted hat

Katerangan pondok:

supplier china Awéwé Winter Haneut knitted hat

1. hat knitted kalawan belang, bisa melu
2. 100% hat knitted acrylic
3. Warna: Sadaya warna aya
4: Logo: logo ngaropéa
5. Packing: 12pcs / polybag, 60pcs / kotak jero, 120pcs / karton
6. Ukuran karton: 44 * 42 * 30CM
7. GW: 9.5KG
8. NW: 7.5KG


Rincian produk

Tag produk

supplier china Awéwé Winter Haneut knitted hat

1. Sadaya Knitted Hats / Beanie Hat / Winter hat dijieunna tina pabrik urang sorangan.
2. Anjeun tiasa ngarancang sareng nempatkeun logo anjeun nyalira dina Knitted Hats / Beanie Hat / Winter Hat.

Pikeun ngajamin kualitas, ngalaman QC's dina unggal prosés produksi jeung final hiji-hiji inspeksi di packing nu.

Pikeun ngajamin waktu pangiriman pikeun unggal urutan ku gawé babarengan alus unggal prosés produksi tina lawon, sulaman atawa percetakan jeung asesoris jsb

Pikeun gancang ngabales tungtutan para palanggan, tenaga penjualan kami anu berpengalaman sok siap ngajawab patarosan, nanganan patarosan, sareng ngabales eupan balik sareng nutup pesenan anjeun.

Kami salawasna ngarepkeun hubungan jangka panjang.

Datangna ka kami kalayan pamundut anjeun, anjeun bakal nampi usulan profésional kami dina 12 jam.

Hayu urang mantuan Anjeun bisnis.

Jasa & Kakuatan Kami
Simkuring boga tim produksi profésional ti motong kana jahit, nepi ka pagawean na ironing.Kami ngadukung kustomisasi tunggal sareng ageung.Salami anjeun ngirim gambar desain atanapi gambar, urang tiasa ngaropea aranjeunna pikeun anjeun.Sagala jinis sulaman, percetakan sareng jinis topi tiasa dilakukeun salami anjeun ngabayangkeun.

 









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206