Cina supplier 3D sulaman Snapback Cap

Cina supplier 3D sulaman Snapback Cap

Katerangan pondok:

Cina supplier 3D sulaman Snapback Cap

1. promosi 6 cap panel
2. 100% Acrylic
3. Ukuran sawawa (58cm)
4. 4 jahit eyelets
5. Satengah lining
6. Saluyukeun panutupanana
7. Sadaya warna sadia
8. logo ngaropéa
9. Sweatband: poliéster


Rincian produk

Tag produk

Cina supplier 3D sulaman Snapback Cap

Bahan: 100% katun, 100% poliéster, katun jeung poliéster dicampur, Acrylic jeung saterusna

Ukuran: Ukuran sawawa, ukuran budak sadayana henteu aya masalah pikeun Cap Baseball Topi Lalaki
Logo: Percetakan, Sulaman sareng percetakan transfer panas, percetakan sublimation
Sampel Service: Sampel kosong haratis.
waktos sampel: 3-5days
Bungkusan: 50pcs / polybag / kotak batin, 200pcs / karton
Ukuran karton: 70 * 45 * 38cm
GW: 16KG
NW: 14KG

 









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    +86 13643317206